Steun ons en help Nederland vooruit

Johanna Prick

Fractievoorzitter

Johanna Prick, woont in het buitengebied van Vorden. Al zo’n 15 jaar actief in de politiek, als raadslid (Grave en Bronckhorst) en als griffier (Mook en Middelaar). Als rentmeester werkzaam in verschillende gemeenten in Gelderland en Brabant.
Hobby: paarden.
De krimp en de crisis dwingen ons om weer meer voor ons zelf en voor elkaar te zorgen. Een samenleving zoals we die kenden vóór de verzorgingsstaat zijn intree deed. De ideeën van D66 passen goed in zo’n samenleving want D66 vertrouwt op de eigen kracht van mensen.
Samen met het noaberschap van de Achterhoek stelt goede scholing onze inwoners in staat om de uitdagingen van de nieuwe tijd aan te gaan.
In zo’n samenleving wil ik graag meepraten en beslissen over onze eigen leefomgeving en de standpunten van D66 daarbij inbrengen. Wil ik ook graag meedenken over steun aan mensen die het zelf (nog) niet redden en over situaties die nog beter zouden kunnen.
Door mijn ervaring zowel op het gebied van de politiek als op het gebied van de organisatie van de gemeente denk ik een bijdrage te kunnen leveren aan de veranderingen die nodig zijn om burgerparticipatie echt inhoud te geven. Samen sterk!