Steun ons en help Nederland vooruit

Nick Bijloo

Commissielid

In 1989 kwam ik als één van de laatsten ter wereld in het toenmalige St. Jozefziekenhuis te Doetinchem, maar werd spoedig overgebracht naar het Hummelose Broek. Na de OBS ‘De Woordhof’ doorliep ik de havo op het Rietveld Lyceum in Doetinchem. Mijn band met Hummelo bleef behouden. Ik woonde er, maar ook raakte ik vanaf mijn 14de betrokken bij Jong Gelre H&K. Mijn eerste stap in het bestuurlijke en dat was al heel gauw de bevestiging dat ik mij goed voel binnen het regelen en organiseren. Zeker wanneer dit iets is waar het hele dorp van kan genieten als de Avondvierdaagse, het evenement waar ik zelf het meeste van heb geleerd.

Na de havo volgde ik bij de IVA in Driebergen een opleiding commercieel bedrijfskundig management voor een breed georienteerde rol binnen een organisatie. Helaas is er op dit moment minder vraag naar deze mensen en viel ik na het behalen van mijn diploma in een ‘werkloos’ gat. Gelukkig werd ik precies op het goede moment gevraagd voor de D66-campagnecommissie. Een ontzettend leuke, enthousiaste club met wie ik met veel plezier samenwerk! Daar ontstond het idee om mij verkiesbaar te stellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Een jong gezicht met een frisse kijk op de zaken, iets wat deze gemeenteraad absoluut niet zal misstaan.

2014 wordt voor mij een zeer actief, interessant en spannend jaar. Ik mag mij vanaf januari weer werknemer noemen, bij ijsboerderij ‘De Steenoven’. Daar vervul ik als eerste de rol van ‘middenmanager’. Een leuke en spannende uitdaging gezien dat dit bedrijf tot nu toe een eenmanszaak was. Daarnaast komt de Avondvierdaagse er weer aan, heb ik mij in een nieuw project gestort én hebben we in maart verkiezingen! Daarvoor voeren een heel leuke campagne, naar heel veel mensen luisteren en uiteindelijk (ongetwijfeld!) proosten op een schitterend verkiezingsresultaat!